Links som jeg har besøgt

Written by Super User on . Posted in Uncategorised

På denne side finder du links. Det er ikke et forsøg på at dække de hundredvis af sider, som beskæftiger sig med Dan Turéll. Det er snarere de sider hvor jeg har haft større eller lidt mindre succes med at besøge. 

Dan Turéll - en stor dansker

Written by Super User on . Posted in Uncategorised

Dan Turéll var i de sidste mange år af sit liv blevet så meget mediemenneske, at store dele af befolkningen havde taget ham til sig som en person, der kunne spide samtiden og den nære fortid med sin pen og tale. Han var vel det første helstøbte mediemenneske, sådan at forstå at han tog alle de virkemidler i brug der fandtes dengang.Dan Turéll

Nye offset-trykkemuligheder udnyttedes til at udgive egne digtsamlinger uden om de etablere forlag. Musikken som udtryks middel blev udforsket. Digtermøder, der udviklede sig til det vi idag vil kalde standup og performance. Digteren, som udviklede sig til kendis gennem udnyttelse af fjernsyn (sådan sagde vi dengang) og radio. Avisernes spalter lagde plads til hans kendte klummer. Og krimierne udkom en overgang i en lind strøm.

Dan Turéll ville uden tvivl have elsket Internettet og dets muligheder for direkte kontakt mellem Kunstneren og os. Nu vil jeg forsøge at formidle hans liv gennem det selv samme medie.

Hvis du kan lide denne webside så spred budskabet på de sociale medier twittergoogle+facebook. Dan Turéll fortjener efter min mening, at vi holder liv i hans livsværk, samt myterne omkring dem og ham. Du kan kommentere på alle artiklerne, hvis du vil.

Dan Turéll var og er en stor dansker.

Dummy Content

Written by Super User on . Posted in Uncategorised

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.