Den bedste udgivelse. Basta!

on Saturday, 11 February 2012.

Så meget så godt så smukt præsenteret

YouYube rummer rigtig mange klip med Dan Turèll. Tilsyneladende har copyright-haverne accepteret det i den gode sags tjeneste.

Men lad mig sige det straks. Hvis du holder af Dan Turèll er produktionen, som indeholder både kortfilmen "Så kort og mærkeligt livet er" og "Velkommen i TV - de kalder mig D.T." SKAL du købe denne DVD-Book. Så meget så godt så smukt præsenteret.

DVDen rummer klip lige fra Dans første optræden med "Onkel Dannys dannede danske dåsedigte" i 1974 til helt nye optagelser lavet med skuespilleren Lars Bom som Dan. Chili Turèll og Inge Turèll medvirker også.

En af de bedste serier, jeg har fundet på YouTube  linker jeg til her. Formentlig er klippene løftet fra denne multimedieproduktion. Desværre er lyden gledet for kopisten - et kendt problem, som man skulle have været mere opmærksom på. Finder jeg bedre klip linker jeg til dem senere.

Men tag og køb dobbelt-DVDen i stedet. Jeg har linket til produktionens hjemmeside her. Alene kvaliteten af hjemmesiden fortæller dig, hvad du kan vente dig på DVDen. Den bedste udgivelse. Basta!

Del 1

Del 2

Del 3

Del 4

Del 5

Del 6

Del 7

Del 8

Del 9

Del 10.